EUFIM – Európai Felsőszintű Ingatlanszakmai Minősítés

Cégünk EUFIM minősített ingatlanszakértő bevonásával biztosítja megrendelői részére, hogy igény esetén az ingatlan értékelési szakvéleményt EUFIM ellenjegyzéssel látja el. Többek között cégünk ügyvezetője is 15 éve rendelkezik e megtisztelő és kimagasló szakmai tudást tanúsító minősítéssel.

Mi az az EUFIM?

A Magyar Ingatlanszövetség 2003-ban egyedüliként létrehozta és a mai napig is működteti az ingatlanértékelők személytanúsítását végző személytanúsító szervezetét. Az ingatlanértékelők tanúsítása a Személytanúsító Szervezet által az ISO/IEC 17024:2003 számú szabvány, valamint a TEGoVA követelményei szerint történik.

A Személytanúsító Szervezet az EUFIM címet azoknak az ingatlanértékelőknek adományozza, akik megfelelő gyakorlattal, végzettséggel és szakképesítéssel rendelkeznek, megfelelnek az előminősítés feltételeinek és sikeres írásbeli vizsga után minősítő vizsgán eredményesen tudják megvédeni szakmai munkásságukat. Sikeres személytanúsítási eljárás esetén a Személytanúsító Szervezet a jelölt részére Tanúsítványt állít ki, amely – folyamatos monitoring mellett – jogosítja az EUFIM cím használatára.  A tanúsítás érvényessége 5 év.

Miért EUFIM értékbecslőt válasszon?

Mert az EUFIM értékelő nagy gyakorlattal rendelkezik!

Mert az EUFIM értékelő minősítő vizsgán bizonyította hozzáértését!

Mert Eu szinten akkreditált és elfogadott!

Mert gyors és szakszerű!

Ha szakértőre van szüksége keressen minket bizalommal


  Megismertem az adatvédelmi tájékoztatót, tudomásul veszem, hogy adataim az abban foglaltak szerint lesznek kezelve.
  Az adatvédelmi tájékoztatót itt elolvashatja.

  Advisors

  Blog

  Az oldal üzemeltetője:

  Advisors Ingatlanszakértő, Gazdasági és Mérnökiroda Kft.